یک کارآفرین با اشاره به دیدار اخیر رهبر انقلاب با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، گفت: فرمایشات رهبرانقلاب نقشه راه برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان بوده که باید سرلوحه کار خود قرار دهند.
به گزارش روابطعمومی شرکت بینالمللی بیژن به نقل از روزنامه اقتصاد ملی، مهندس حسین مصطفی زاده، با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر انقلاب اسلامی، اظهارکرد: در دیداری که با رهبرانقلاب داشتیم، ایشان بر جهش تولید و رفع موانع تولید و استفاده از مدیران کارآمد و … توصیه کردند. همچنین در این نشست ایشان به تمام دغدغههای و مشکلات تولیدکنندگان گوش کرده و به طور کلی فرمایشات ایشان نقشه راهی است برای کارآفرینان، تولید کننده و فعالان اقتصادی که باید سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از بهترین راههای موجود در جهت کاهش وابستگی جوامع اسلامی به غرب و حفظ استقلال، پافشاری بر ارزشهای حاکم بر اقتصاد مقاومتی است، گفت: در الگوی اقتصاد مقاومتی که مشتمل بر کارآفرینی، جهش تولید، ارتقای کیفیت و نوآوری است باید با تکیه به اقتصاد دانش بنیان به این مهم دست یافت.
این کارآفرین با تاکید بر اینکه ایران امروز بیشتر از هر زمان دیگر به کار و کارآفرین نیاز داشته تا توسعه یابد و پیشرفت کند، افزود: برای مقابله با فشارها و تحریم ها باید اقتصاد مقاومتی واقعی بهوجود آوریم که معنای واقعی کارآفرینی نیز همین است.
مصطفی زاده با بیان اینکه توسعه کارآفرینی در کشور ضمن فراهم آوردن زمینه رشد و توسعه پایدار، مسائل و مشکلات جاری از جمله فقر، نابسامانی اجتماعی و فرهنگی، بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی و معضل انبوه بیکاران را مرتفع خواهد کرد، اظهارکرد: تحقق اقتصادمقاومتی با محوریت کارآفرینی میتواند جامعه اسلامی را به الگوی برتر در جهان امروز تبدیل کند و سلطه مستکبران را از بین برده و اجازه تحرک به دشمن نداده و تحرکات اسلامی مبتنی بر عدالت را در جامعه جهانی سازماندهی کند.
در ادامه این کارآفرین با اشاره به اقدامات خود در شرکت بین المللی بیژن، گفت: تولید محصول باکیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی و نیز در نظرگرفتن سلایق مشتریان، منجر به مشتری مداری شده و همچنین به بقای آن برند کمک میکند که البته شرکت بیژن این امر را در اولویت خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت بین المللی بیژن با بیان اینکه تولید را باید براساس برنامههای اقتصادمقاومتی جلو ببریم، اظهارکرد: در حال حاضر درصد قابل توجهی از جمعیت جوان کشور در سن اشتغال قرار دارند که کارآفرینی و تولیدکنندگان داخلی می توانند راهی برای اشتغال این قشر باشند.
وی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیز گفت: بخش خصوصی به عنوان موتور و محرک اصلی رشد اقتصادی و صنعتی است که با به کارگیری سرمایه خود و جذب و مشارکت سرمایههای غیردولتی، استفاده بهینه از منابع انسانی و اعمال مدیریت کارآمد، ضمن ایفا نقش خود در رشد اقتصادی و صنعتی کشور، میتواند اهداف توسعهای دولت را محقق نماید.
مصطفی زاده در پایان افزود: اقتصاد مقاومتی نتیجه و ثمره اقتصادی است که با تکیه بر حرکتهای جهادی و فداکارانه در برابر احتکار و انحصار قد علم میکند و با تورم وگرانی مقابله میکند تا مردم به آسایش نسبی دست یابند. همچنین از سویی رفاه حال مشتریان در نظر گرفته میشود.
وی ادامه داد: امید است باید تولید کنندگان به مقوله مسئولیت اجتماعی بیشتر توجه کنند و روز به روز بر تعداد کارآفرینان در کشور افزوده شود.